2020 Virginia Section Convention and AUXCOMM Conference Sunday, March 29th

Northern Virginia Community College – Richard J. Ernst Community Cultural Center 8333 Little River Turnpike, Annandale, VA 22003

09:00 – 09:05 Welcome & Intro (5min) - Brendan O'Neill, KM4HRR

09:05 – 09:35 Skywarn (30 min) - Paul Savage, N4PSS

09:35 – 10:05 Virginia Communications Cache (30 min) - Zack Smith K4SDZ

 $10:\!05-10:\!50$ NOVA AREDN (45 min) - Mark Braunstein, WA4KFC; Damion Schafer, K9QCB; Ben Mills, N4CV

10:50 – 11:00 Intermission (10 min)

11:00 – 12:00 John Peterson CISA/OEC (1 hour) - John Peterson, N4KEA, Department of Homeland Security, Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA), Emergency Communications Division CISA/ECD (1 hour)

12:00 – 12:10 intermission (10 min)

12:10 – 12:55 ARRL and Roanoke Division (45 min) – Mike Raisbeck, K1TWF, ARRL 1st Vice President; George "Bud" Hippisley, W2RU; and William "Bill" Morine, N2COP

12:55 – 13:00 Intermission (5 mins)

13:00 - 14:00 ARRL Virginia ARES (1 hour) - Dr. Joe Palsa, K3WRY; John Roberts, WB4AXY

Other Events:

Outdoor Flea Market – 6:00 A.M.

Indoor Sales and Exhibits and Demonstrations – 8:00 A.M.

VE Testing – 11:00

Prize Drawings – Hourly (ICOM 7300, ID 4100A; ID 31A+, IC-V86

QLF Contest w/prizes – Hourly

GOTA Station - Continuous